Здавна люди вірили, що числа - це не просто знаки, а криниця цінної інформації.

Ім'я та прізвище людини - це прямий його зв'язок із родом. Якщо кожна людина знатиме, яка інформація закладена в цих даних, то зможе заручитися підтримкою предків та знайти своє справжнє життєве призначення.

Ще б пак, якщо люди не знають про своє кармічне завдання, то і життя у них, як правило, складається погано, все "валиться з рук", а жодні молитви не рятують ситуацію.

До речі, важливо розуміти, що розрахунок слід робити на повне ім'я та прізвище, а жінкам, які, будучи одруженими, змінили прізвище, рекомендується робити розрахунок і нинішнього, і дівочого.

Розрахунок слід проводити за спеціальною таблицею. У ній зазначено, який букві імені відповідає яке число.

Отже, для обчислення власного коду потрібно взяти листок, написати своє ім'я і навпроти нього проставити цифри. Аналогічно прораховується прізвище. Потім усі числа складаються доти, доки не вийде однозначне.

Наприклад, якщо дівчину звуть Варвара Нехлюдова, то число її імені – 6 (шість)

Варвара – 3+1+9+3+1+9+1 = 27

Нехлюдова - 6+6+5+4+5+5+7+3+1 = 42

27+42=69.

6+9 = 15

1+5=6.

Що означає кожне число імені та прізвища

Щоб з'ясувати свій кармічний шлях, вивчайте трактування, наведені нижче.

Число імені 1

Яскрава особистість, якою важливо перебувати у центрі уваги. Такій людині категорично заборонено перебувати у натовпі, важливо бути лідером. Якщо ви росте в матеріальному, духовному та соціальному плані, значить, йдете вірним шляхом. Намагайтеся розвивати навички дипломатії та комунікабельність.

Кармічний урок : накопичуйте негатив у собі, нікому не розповідаєте, вважаєте, що впораєтеся самі. Рішення – навчитеся ділитися з людьми своїми переживаннями.

Відповідні види діяльності : медицина, політика, державна служба, наука, авіація, інженерія, машинобудування, гірнича справа.

Число імені 2

Як правило, людина така перебуває в балансі між зовнішнім та внутрішнім світом. Вміє ладнати з людьми і знаходити компроміси, надає більшого значення духовним, а не матеріальним благам. Ваші сильні сторони – працьовитість, наполегливість та терпіння. Якщо їх немає, то розвивайте швидше.

Кармічний урок : думаєте про всі проблеми відразу, вистачаєте за тисячу справ одночасно, турбуєтеся. Вирішення - вирішуйте проблеми в міру надходження і не накопичуйте їх.

Відповідні види діяльності : фінанси, співробітник архіву чи бібліотеки, сфера торгівлі, моди, сільського господарства, виробництва продуктів харчування.

Число імені 3

Подвійна натура, дуже творча, але їй необхідно знайти однодумців, щоб здорово існувати у світі та досягати вершин. Поодинці не справляється, завжди потрібна підтримка. Ви легко можете бути керівником та лідером, але важливо навчитися правильно налагоджувати контакти.

Кармічний урок : вважаєте, що маєте контролювати все, що відбувається, розриваєтеся на частини, займаєтеся самокопанням та пошуком проблем. Рішення – вчіться розслаблятися та відпускати контроль над ситуаціями.

Відповідні види діяльності : поет, літератор, художник, дипломат, бізнесмен, журналіст, режисер, музикант, танцюрист, мандрівник чи ремісник.

Число імені 4

Головне для такої людини – це сім'я, відомості про предків, історія роду. Він дуже трепетно ​​ставиться до своїх близьких, часто емоційно залежить від батьків чи друзів. Йому важко жити у несправедливому світі, але необхідно навчитися шанувати традиції та відповідати не лише за себе, а й за інших людей.

Кармічний урок : болісно реагуєте, якщо щось йде не за планом, до того ж схильні піддаватися лінощі. Рішення – виховуйте себе, покращуйте дисципліну, а також не завищуйте важливість того, що відбувається.

Відповідні види діяльності : історики, археологи, музейна справа, готельний або ресторанний бізнес, архітектура, реставрація, хімія, виробництво продуктів.

Число імені 5

Творчі люди дуже люблять дітей і процес навчання. Поряд із цим, часто ризикують, азартні, можуть плести інтриги задля досягнення своїх цілей. Саме цю якість і радять розвивати – не бійтеся йти "ва-банк" і ставити на карту абсолютно все, хоч і з розумом, звичайно. Поки ви тримаєтеся за старе – нове до вас не прийде.

Кармічний урок : часто йдете на поступки іншим людям на шкоду своїм інтересам, думаєте про інших більше, ніж себе. Рішення – підвищуйте самооцінку та вчіться чути себе.

Відповідні види діяльності : ювелір, збройовий майстер, кардіо або пластичний хірург, стоматолог, реставратор антикварних або інших речей, телеведучий, керівник, оператор, актор.

Число імені 6

У власників даного життєвого коду дуже важка карма. Як правило, за ними тягнеться шлейф гріхів їхніх предків, які слід відпрацьовувати. Єдиний вихід - змиритися та практикувати терпимість. Не завищуйте важливість будь-чого у вашому житті і фарбуйте все, що відбувається в яскраві приємні кольори.

Кармічний урок : любите доводити все до ідеалу, важливо, щоб світ працював, "як годинник", дуже засмучуєтеся, якщо так не відбувається. Рішення - припиніть підлаштовувати світ під себе і пам'ятайте, що все відбувається так, як має бути.

Відповідні види діяльності : філософія, аналітика, дослідницька діяльність, економіка, фізика, біологія, математика, політика, фармацевтика, військова справа.

Число імені 7

Кармічна задача "сімок" - порозумітися з будь-якою людиною, навчитися створювати сприятливу обстановку в будь-яких умовах. Важливо позбавитися егоцентризму і зрозуміти, що мета вашого життя - щось більше, ніж вічна гонка в спробі перемогти і перевершити всіх.

Кармічний урок : любите свою самотність, ні з ким не ділитесь, тому що вважаєте, що вас ніхто не зрозуміє, а проблеми у людей не такі масштабні, як у вас. Рішення – займіться духовними практиками та зрозумійте, що проблеми в житті є у кожного, а порівнювати їх нерозумно.

Відповідні види діяльності : викладацька діяльність, юриспруденція, адвокатура, судова справа, правоохоронні органи, керівна посада.

Число імені 8

Швидше за все, ваш життєвий шлях не виявиться рівним і гладким - обставини постійно змінюватимуться. Вчіться швидко орієнтуватися щодо ситуації, швидко приймати рішення, швидко реагувати на зовнішні чинники. При цьому, пам'ятайте, що відповідальність за ухвалені рішення несете лише ви.

Кармічний урок : активно вирішуєте чужі завдання, зате свої нескінченно відкладаєте або робите помилки, про які шкодуєте. Рішення – дивіться на свої невдачі з боку та не перебільшуйте їх значення.

Відповідні види діяльності : водій, альпініст, випробувач, пожежник, рятувальник, психіатр, лікар "швидкої допомоги", співробітник секретної служби, цензор.

Число імені 9

Високодуховні люди, які мають величезний потенціал до наставництва. Якщо життєвий шлях обраний правильно, то ви приїдете до традицій роду, віри чи релігії та станете учителем для багатьох. Вивчайте різні культури, практикуйте знання та відкривайте для себе нові вершини.

Кармічний урок : часто переживаєте за інших, намагаєтеся вирішувати їхні проблеми, погано спіть через свої думки. Рішення - перестаньте мучити себе і навчитеся розслаблятися.

Відповідні види діяльності : філософія, культурологія, соціологія, пропаганда, викладання, релігійна та громадська діяльність.

Читайте також:

Стрункий чоловік у кашкеті: донька Олі Полякової показала зустріч із батьком. Фото

Зірка радянської «Червоної шапочки» Поплавська заявила, що її син їде воювати проти українців

Відомий "м'ясник Путіна" після Бучі втік до Іспанії та просить притулку. Подивіться на його обличчя