Схоже, кремлівські пропагандисти вже усвідомили, що міжнародні санкції залишать їх ні з чим, адже багато хто з них звикли до розкоші.

Наприклад, нещодавно Фонд боротьби з корупцією опублікував дані щодо яких провідні програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1" Євген Попов та Ольга Скабеєва мають нерухомість у Москві, що оцінюється в 300 млн рублів. А ще Попов є власником автомобіля Mercedes GLE 300 d 4matic 2020 випуску (вартість нової машини від 6 мільйонів рублів) і, напевно, ще багатьох речей західного виробництва. Не дивно, що за слова "імпортозаміщення" у відомого пропагандиста починається істерика.

Так, чоловік Скабеєвої Євген Попов розкритикував у прямому ефірі заяви про експертів, які закликають Москву націоналізувати західні активи.

"Давайте у німців все заберемо, націоналізуємо. У нас завтра стане "Сапсан" (електропоїзд виробництва німецької компанії Siemens, – ред). Ми на чому їздитимемо? На дрезинах? Нема на чому у нас їздити, треба це просто визнати", – - сказав пропагандист.

"Легко стати на броньовик і сказати, що давайте все націоналізуємо. Давайте. А на чому ми їздитимемо, чим ми дзвонитимемо? Давайте до відповідальності притягнемо тих, хто до цього привів. Але від цього не з'явиться "Сапсан" новий, літак не з'явитися. Дальномагістрального літака у нас немає. Так, у нас все західне. Націоналізуємо, і що робитимемо наступного дня? Просте запитання, відповіді немає", – істеричив Попов.

До речі, нещодавно ще один відомий російський пропагандист Андрій Норкін у прямому ефірі зізнався, що в РФ так "закрутили гайки" зі свободою слова, що з якого б погляду він не коментував відведення військ РФ з правого берега Херсонської області, йому все одно загрожує ув'язнення.

Читайте також:

"Чорний ящик". Буданов розповів про секретну зброю ЗСУ, яка знищує окупантів

Маріуполь, Мелітополь та Крим: американський генерал розповів, як ЗСУ гнатимуть окупантів

ЗСУ довели путінського Газманова до цілковитого сказу: скаче і б'є п'ятами себе по спині