У соціальній мережі з'явилася дивовижна інформація про те, що «Укрзалізниця» відкрила продаж символічних квитків на перший рейс до Севастополя. Так, про це українська компанія заявила офіційно і звернулися до жителів України з унікальною пропозицією.

Цю інформацію оприлюднили у соціальних мережах, посилаючись на офіційний обліковий запис «Укрзалізниці».

17 листопада «Укрзалізниця» вперше запропонувала українцям придбати квитки до Севастополя з часів тимчасової окупації півострова. Українці зможуть вирушити до улюбленого Криму одразу ж після деокупації Криму.

"З огляду на 2,5 тис. проданих квитків та надзвичайну цікавість українців до проекту "Квитки до перемоги", який "Укрзалізниця" запустила разом із платформою UNITED24, ми вирішили, що просто не маємо права обмежуватися п'ятьма містами, квитки на потяги до яких уже в продажі", – заявив «Укрзалізниці».

Крім цього, було сказано, що після того, як усі залізничні рухи будуть відновлені, то українцям, які купили квиток, прийде спеціальне сповіщення на пошту.

Також рейси здійснюватиме «Потяг до перемоги», який символізуватиме подвиги українців на тимчасово окупованих територіях.

Важливо відзначити, що гроші від продажу перераховуватимуться через платформу UNITED24.

Читайте також:

"Укрзалізниця" запускає рейси у бік Херсона. Перші подробиці

"Укрзалізниця" оновила графік поїздів. Детальніше про новий розклад

Боротьби за Крим не буде: Рєзніков розповів про долю півострова в російсько-українській війні