Є інформація про те, що у великих мережах українських супермаркетів було оновлено ціни на найпопулярніші продукти. Це стосується яєць, гречки, соняшникової олії та хліба. У зв'язку з цим українцям вирішили повідомити, де найвигідніше купувати дану продукцію.

Відповідну інформацію розмістили на порталі новин «today»

Вже кожен українець відчув на своїй кишені вторгнення Росії до України. Після того, як РФ розпочала повномасштабну війну на нашій землі, все почало стрімко зростати в ціні. Серед продуктів найбільше подорожчали яйця, які і зараз ростуть у ціні, гречка, хліб та олія.

На сьогоднішній день ціна на десяток яєць може доходити аж до ста гривень. У зв'язку із цим супермаркети АТБ показали нові ціни на популярні продукти в Україні.

У супермаркеті «Метро» можна купити десяток яєць від 64,30 до 93,17 гривень за десяток. Однак у АТБ на деякі марки яєць діють знижки та їх можна придбати від 61,90 гривень.

Хліб також подорожчав, його можна купити в АТБ та Метро за ціною від 14,30 до 28,60 гривень.

Щодо гречки, то вона вже трохи впала в ціні. Середня вартість кілограма гречки складає від 70,50 до 79,99 гривні за кілограм. Однак у деяких супермаркетах ціна на цей продукт може сягати 99 гривень за кілограм.

Середня ціна рафінованої олії – 60-70 гривень за пляшку обсягом 850 мл. Однак, є місця, де його можна купити за 55 гривень.

Читайте також:

Артеріальна «мітла»: якими продуктами можна вивести холестерин із організму

Подорожчання молока, олії та сметани: що відбувається з цінами на ці продукти