У мережі розмістили дуже важливу інформацію для мешканців столиці України та Київської області. Повідомляється, що вже з 15 листопада на київських вулицях можуть з'явитися військові танки ЗСУ. Це говорить про те, що проводитимуться спеціальні навчання з оборони Києва.

Відповідну інформацію було розміщено у соціальних мережах, щоб кияни були до цього готові.

«У Києві та області тренуватимуться обороняти столицю та регіон: із завтрашнього дня там розпочнуться відповідні навчання. Вони продовжаться до 17 листопада. У їх рамках проводитиметься переміщення особового складу та рух важкої техніки. Кияни закликають зберігати спокій», - повідомляється у соціальній мережі.

Скрін посту з Telegram
Скрін посту з Telegram

Окрім цього, мешканців столиці попередили ще в одній публікації, де також йдеться про те, що військова техніка буде присутня на вулицях столиці. Кияни просять не панікувати і поставитися до цієї ситуації з розумінням.

Скрін посту з Telegram
Скрін посту з Telegram

«Важливо! Київ та Київщина! Протягом 15-17 листопада в межах міста Києва та області буде проведено навчання за участю підрозділів угруповання сил та засобів оборони Києва. У ході тренування пройдуть практичні дії із залучення особового складу, штатної військової техніки та озброєння. У зв'язку з проведенням навчань здійснюватиметься переміщення особового складу та рух важкої техніки. Зберігайте спокій!», - попередили мешканців столиці.

Читайте також:

Забрала із собою: у Києві під час відспівування покійної почалася пожежа. Тепер доведеться відспівувати ще одну людину

Пожежа у київській школі: рятувальники ліквідували спалах. Фото і відео

Україну не перемогти: навіть без електрики люди смажать картоплю на багаттях у центрі Києва. Відео