Успішний контрнаступ ЗСУ сформував розуміння того, що падіння РФ неминуче. А повернення Херсона до складу України, яке відбулося 11 листопада, і зовсім стало першим каменем у вікно путінського імперіалізму.

Варто зазначити, що Херсон був в окупації із 3 березня. І після відступу російської армії, партія війни в РФ почала критикувати російські еліти та закликає до «принесення в жертву» Володимира Путіна. Докладніше про це інформує сайт Факти та коментарі.

Одним із перших заклик до закидання камінням Путіна озвучив ідеолог російського світу та шанувальник кремлівського диктатора Олександр Дугін. Він написав у себе в телеграм-каналі, а пізніше видалив пост, що народ нібито дав своєму «правителю абсолютну повноту влади, а він усіх народ, держава, людей в критичний момент рятує». Однак умови колективного договору були порушені, а тепер на Путіна чекає доля «царя дощів», тобто його мають забити камінням за те, що він не виправдав очікування народу.

Багато пропагандистів та ідеологів вважають за краще провину президента РФ списувати на командирів армії. Але зараз тенденція змінюється, і все частіше лунають постулати про те, що Путін – прямий винуватець провалів армії РФ. Дуже шкода, що захід сонця російської імперії припав на долю українців.

Читайте також: