Контрнаступ йде дуже вдало, і ЗСУ вдалося звільнити єдиний обласний центр, захоплений Росією після 24 лютого, - Херсон повернувся до рідної гавані.

Ця та ще тисяча провалів спровокують російське керівництво мстити мирному населенню. І, можливо, це відбудеться під час саміту країн G20, який відбудеться вже наступного тижня 15-16 листопада в Індонезії. Це буде своєрідною демонстрацією усьому світу великої російської образи, яка вкотре покаже слабкість Кремля і мізерність розуму у Путіна.

Докладніше про це інформує речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Гнат впевнений, що зараз РФ накопичує ресурси, оскільки їх було вичерпано попередніми масованими ракетами. І плюс до всього, ефекту несподіванки, як це було 10 жовтня, вже не буде, та й системи ППО вже передані Україні.

Паралельно інформується, що РФ заготовляє на 2023 чергову партію гіперзвукових ракет «Циркон». Відомо, що буде зроблено кілька десятків ракет.

Повідомляється, що рік тому Путін заявляв про завершення в Росії випробувань гіперзвукової крилатої ракети «Циркон», а з 2022 року надходитиме на озброєння військово-морського флоту РФ.

Читайте також: