Українцям повідомили, що Укрзалізниця відкрила продаж квитків на два нові рейси. У зв'язку з цим у мережі з'явилися подробиці щодо нових рейсів та їх графіки.

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі «РБК-Україна»

Варто зазначити, що вже у п'ятницю, 11 листопада, будуть нові графіки в Укрзалізниці. У зв'язку з цим вже доступний продаж квитків на нові рейси, які їздитимуть з Ужгорода до Ковеля та з Харкова до Умані.

Окрім цього, в Укрзалізниці оприлюднили докладні графіки відправлення цих поїздів. Як відомо, поїзди №266/265 Ужгород - Ковель відправлятимуться з 17 листопада за непарними числами з Ужгорода о 21:20 до Ковельа, і прибуватимуть о 13:50. А поїзди у зворотному напрямку з Ковеля з 18 листопада тепер їздять парними числами о 14:58. Вони прибуватимуть до пункту призначення о 06:52.

Також поїзди №65/66 Харків – Умань, які їздять через Дніпро, відправлятимуться з Харкова з 17 листопада за непарними числами о 17:49. Як відомо, вони прибуватимуть до Умані о 9:30 ранку. Що стосується зворотного напрямку, то ці поїзди їздитимуть з Умані по хлопцях о 17:40 і прибуватимуть в точку призначення о 9:51.

Також важливо повідомити, що на даний момент продаж квитків вже доступний на сайтах, у додатку та чат-ботах Укрзалізниці.

Читайте також:

Земля устиліться срібним серпанком: синоптик розповів, якою буде погода в Україні 12 листопада

Будуть ароматні салати взимку: як виростити зелену цибулю вдома на підвіконні

Доведеться вивозити дітей: астролог назвав дати, коли Україну накриє масованими ракетними ударами