Гроші, що валяються прямо на дорозі, не таке рідкісне явище, як може здатися на перший погляд. Піднімати їх чи ні - питання, яке ставить собі кожна людина, яка хоч трохи, але вірить у прикмети.

Так, багато хто вірить, що гроші, які виявляються - у прямому розумінні слова - на нашому шляху, швидше за все, потрапляють туди не випадково. Кожен хоче вірити, що таким чином Всесвіт намагається вирішити тимчасові фінансові проблеми людини. І справді, є безліч прикладів того, як люди, які перебувають у відчайдушному матеріальному становищі (у деяких не було грошей навіть на хліб), раптово помічали на землі складену в кілька разів або згорнуту в трубочку купюру, а іноді вітер кидав її їм просто під ноги.

Ось тільки на походження грошей, що валяються на землі, є й інший погляд. Багато хто вірить, що надто легкі гроші приносять до будинку бідність. Вважається, що якщо підняти гроші знайдені на вулиці, то решта зароблених коштів людини піде “в трубу” так само швидко, як прийшли ті, що дісталися задарма. Саме тому кажуть, що якщо людина знайшла паперові гроші на дорозі, то це свідчить про майбутніх фінансові втрати.

А ось розсипані монети на перехресті, швидше за все, говорять про проведення чаклунами якогось ритуалу.

Якщо ж жменя монет лежить біля вашого будинку, то, швидше за все, таким чином вам хочуть нашкодити. В цьому випадку, як і в попередньому, до монет не можна торкатися руками.

До речі, передбачити події може також і день, коли людина виявив банкноти. Вважається, що якщо це будній день – то того, хто знайшов, чекає просування кар'єрними сходами, важливе знайомство або приємний подарунок. Якщо ж купюри було знайдено у вихідні дні – це може призвести до сварок та непорозуміння з оточуючими.

Читайте також:

Миколаїв у жалобі. Окупанти потрапили по п'ятиповерховому будинку. Деталі

Токсичні матеріали: які свічки небезпечно для здоров'я підпалювати

Найкращий варіант для сніданку: як приготувати пишний омлет із 5 інгредієнтів. Рецепт