Вже не перший день ходять чутки про те, що США та НАТО вважають, що Києву треба вдатися до мирних переговорів з Кремлем. Проте вже всім стало очевидним, що війна триватиме доти, доки російські окупаційні війська повністю не покинуть територію України. Президент США, коли давав інтерв'ю американським журналістам вирішив сказати кілька слів щодо ситуації, що склалася.

Цю інформацію надали на порталі «Апостроф»

Як відомо, західні країни та члени НАТО всіма силами підтримують Україну у протистоянні з Росією. Проте наші партнери не поспішають із постачанням зброї для ЗСУ, вони роблять це повільно та планово. Є думка, що якщо українські партнери одразу дадуть необхідне озброєння, все може закінчитися набагато швидше.

Президент США Джо Байден недавно дав інтерв'ю американським журналістам. У ньому він вирішив сказати прямо, що потрібно для того, щоб війна в Україні закінчилася.

«Я не думаю, що цей конфлікт буде вирішено доти, доки президент Росії Володимир Путін не виведе сили з України», - сказав Джо Байден.

Окрім цього, відео зі словами президента США було опубліковано в соціальних мережах, де повідомляється: «Джо Байден заявив, що український конфлікт не буде вирішено, допоки «Путін не піде з України». Цю фразу він озвучив під час спілкування з журналістами біля Білого дому».

Читайте також:

Малював чорні квадрати: Катя Осадча розповіла, як її діти переживають війну

Настає вирішальний етап війни: Буданов приголомшив заявою. Рахунок пішов на дні

Прийшла війна, зав'яли помідори: Аліна Гросу натякнула на розрив із російським актором