Українців попередили, що вже у другій половині листопада очікується снігова погода. Так, вже до 20 числа очікується різке падіння температури та опади у вигляді снігу.

Відповідну публікацію надала українська синоптикиня Наталія Діденко у своєму акаунті у соціальній мережі.

«Так можна планувати фінальні роботи на дачах, утеплити перед зимою стіни, дахи, щось пофарбувати та перефарбувати. А їздити, перевозити вантажівки без дощу, на жорсткішому краще. Адже все це вже післязавтра! Бо лише завтра, у п'ятницю, можливі дощі. Невеликі опади очікуються вночі у західних областях, удень на півночі України, місцями у центральній частині, а також в Одесі. Східна, більша частина півдня і вдень у західні частини завтра будуть без опадів», - сказала українська синоптикиня.

Окрім цього, Наталія Діденко попередила про те, що вже у листопаді йтиме сніг. Також вона поділилася своїми прогнозами на 11 листопада.

«Температура повітря поки що не змінюється: вдень очікується +8+12 градусів, у Криму до +14 градусів. У Києві 11 листопада очікується дощ, частково невеликий. Хто любить – йдіть, гуляйте, бо потім не довго. Температура повітря близько 10 градусів. Досить зручно, враховуючи опалення, вдома ще тепло. З наступного тижня очікується холод. А найближчим до наступних вихідних 18-19 листопада можливий сніг», - написала український синоптик.

Крім цього, вона повідомила, що в п'ятницю будуть дрібні дощі, після чого опадів довгий час очікувати не варто.

Читайте також: Перший сніг та сильні морози: синоптики попередили про різке погіршення погоди

Пора в'язати шкарпетки та купувати термоустілки: українцям розповіли, якою буде погода до кінця листопада