У зв'язку з тим, що в Україну настає зима, українцям вирішили дати кілька цінних порад, які допоможуть зберегти тепло в їхніх будинках. Зараз йтиметься про три лайфхаки з батареєю, що сприяють зігріти вашу квартиру.

Відповідну публікацію розмістили на порталі « ТСН »

Через те, що російські окупанти продовжують знищувати інфраструктуру України, тепла у будинках буде менше. Саме тому варто приготуватися до більш важких часів та утеплюватись за допомогою підручних засобів.

Експерти настійно рекомендують очистити батареї від бруду та пилу, оскільки це може збільшити тепловіддачу. Це говорить про те, що пил та бруд погано впливають на роботу радіаторів опалення.

Також, щоб підвищити роботу та ефективність батарей, потрібно ізолювати за ними стіну. Коли різниця температури між стіною за батареєю і самим радіатором велика, то буде велика втрата тепла, оскільки воно вбиратиметься в холодну стіну. В цьому випадку добре підійде теплоізоляція.

Крім цього, чудовим джерелом тепла буде штучна циркуляція повітря. Як відомо, тепле повітря швидше переміщатиметься вглиб приміщення, якщо поруч біля батареї поставити вентилятор. Такий простий спосіб може дати більше тепла у вашій квартирі.

Читайте також:

Ніби тільки з плити: як зберегти блюдо теплим, якщо немає світла та газу

Кияни попередили: місто може залишитися без світла та тепла. Названо ризики

Якщо опалення не буде. У мережі розповіли, як утеплити квартиру підручними засобами

Як пережити зиму, якщо немає опалення та постійно відключають світло. Важливі поради