Українцям раніше говорили про те, що розпочався конкурс на голосування за нові різдвяні марки. Так ось з'явилася інформація про те, що воно вже закінчилося, і «Укрпошта» сказала, що українці вже проголосували за найкращий варіант марки на честь великих свят.

Цю інформацію оприлюднили на порталі «УНІАН»

У мережі було викладено 5 варіантів марок із ескізами «З Різдвом Христовим та Новим роком». «Укрпошта» надала всі 5 варіантів для голосування, і більшість українців віддали перевагу віддати свої голоси за варіант «Роз'єднані війною».

П'ятий ескіз марки
П'ятий ескіз марки

Цей несамовитий ескіз був намальований Валерією Михайловою, яка навчається в 11 класі у прифронтовому Миколаєві.

Як повідомляється, молода дівчина малювала цей ескіз за кордоном, куди вона виїхала через вторгнення путінських окупантів.

Четвертий ескіз марки
Четвертий ескіз марки

"Недарма саме ця ілюстрація стала лідером онлайн-голосування. Зараз мільйони тих, хто несе в собі біль розлуки з коханими. І мільйони тих, кому залишається лише подумки обіймати їх через міста. І мільйони тих, хто хоче тихий та цілющий 2023 рік для України та кожного з нас, а потім повернення, сльози радості, зустрічі та довгі розмови", - повідомили у мережі.

Третій ескіз марки
Третій ескіз марки

Друге місце посіла марка з українським військовим та колядниками намальована заслуженим художником України Олександра Охапкіна, а третє місце дісталося марці із малюнком сім'ї, який намалювала Ірина Бабенко.

Другий ескіз марки
Другий ескіз марки

Важливо відзначити, що марку-переможницю почнуть випускати вже з першого місяця зими.

Перший ескіз марки
Перший ескіз марки

Читайте також:

"Це рівень": стало відомо, хто заради ЗСУ скуповує найцінніше в українських артистів

Каркання ворон обіцяє лихо: свято 9 листопада 2022 року. Головні традиції, повір'я та заборони