Заварний крем може похвалитися багатовіковою історією. Не дивно, що навіть через кілька століть він не втратив своєї популярності серед кондитерів у всьому світі. Заварні креми традиційно використовують для начинки еклерів, заварних тістечок та різних тортів (особливо часто їм прошаровують знамениті медовик та "Наполеон"). Як правило, заварний крем готують із натуральних вершків або молока, цукру та яєць. Ось тільки суттєве подорожчання яєць в Україні спонукало кулінарів переглянути цей рецепт.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДля приготування заварного крему "на новий лад" знадобиться каструлька та віночок або ложка, а також необхідні інгредієнти.
Продукти:
- молоко 2 склянки;
- цукор 1 склянка;
- вершкове масло|мастило| 120 гр;
- борошно 4 стол.
- ванілін.