Українцям повідомили, що сьогодні, 8 листопада буде повний місяць. Це говорить про те, що цього дня можуть бути деякі заборони і фахівці вирішили порекомендувати, чого не можна робити цього дня, щоб не покликати лиха.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «1+1»

Як повідомляється, місячне затемнення восени 2022 року закриє коридор затемнень, після чого розпочнеться сонячне затемнення 25 жовтня. Сьогодні, 8 листопада буде вельми незвичайний повний місяць, він відбудеться о 13:02 за Києвом. Також відомо, що у цей день буде Повний місяць у знаку Тельця, за західною астрологією - у знаку Овна, а за ведичною астрологією – Джйотиш.

Окрім цього, цього дня бажано не виходити під час затемнення, робити зачаття, переїжджати, підписувати договори, купувати машини, квартири та дорогі предмети, розпочинати ремонти, стосунки тощо.

8 листопада під час Повного місяця рекомендується легка їжа або голодування, відмовитися від хімії, робити водні процедури та очиститься тілом і душею.

Варто зазначити, що напевно багато українців не чули про те, що під час Повного місяця не можна або можна робити деякі справи. Наслідуючи ці поради краще убезпечити себе від непередбачених обставин, що може принести несподівані сюрпризи.

Читайте також:

Потрібно закуповувати сейф: названо знаки Зодіаку, які озолотяться у повний місяць 8 листопада

"Грошовий повний місяць": як залучити удачу в листопаді і як уникнути біди

Знак із небес: у небі над Києвом сфотографували незвичайне явище

Названо три знаки Зодіаку, у яких у листопаді виникнуть серйозні проблеми з грошима