У соціальній мережі з'явилися дуже кумедні кадри, на яких можна побачити дивовижну подію. У головній ролі виступає дике лисеня, яке знайшло легку амуніцію ЗСУ в лісі і вирішило її «освоїти».

Відповідний відеофайл потрапив у різноманітні соціальні мережі та викликав посмішку у своїх глядачів.

Вже є безліч забавних відеороликів, де можна побачити зустріч наших мужніх воїнів із дикими тваринами. Були кадри з дуже милою та кумедною білкою, що бігає серед українських воїнів. Ще був видоєролик зі смішним і бойовим хом'яком. Однак цього разу йтиметься про лисицю, яка вирішила "освоїти легке озброєння".

"Унікальні кадри з надсекретної лабораторії НАТО – бойова тактично-диверсійно-розвідувальна лисиця освоює легке озброєння", - підписано публікацію в соціальній мережі.

Є ймовірність того, що якщо російські глядачі побачать цю картину, то вони одразу ж подумають, що нібито "біологічні" та страшні підприємства НАТО почали робити не лише радіоактивних голубів, а й жахливих бойових лисиць в Україні.

На превеликий жаль, жахливі бої на території України продовжуються. Але українські герої всіма силами дають опір окупантам, не даючи їм реалізувати план свого командування. Весь цивілізований світ став на бік України, щоб справжнє зло було знищено.

Читайте також:

"Це рівень": стало відомо, хто заради ЗСУ скуповує найцінніше в українських артистів

Загиблий ваш десятий батальйон: ЗСУ знищили сотні "мобиків" на Луганщині - ЗМІ

Майстер-клас з "утилізації" від ЗСУ: воїн-рекордсмен із РФ протримався в українських реаліях лише 1,5 години