У зв'язку із вторгненням путінських окупантів на територію України українці зіткнулися з масою проблем. Багато людей вже відчули, як ціни на продукти б'ють по гаманцю, встановлюючи рекордну вартість, проте ситуація з курячими яйцями стає дедалі гіршою з кожним днем.

Цю публікацію розмістили на порталі новин «Апостроф»

У мережі з'явилися дивовижні кадри, завдяки яким можна дізнатися про обмежений продаж популярного продукту. Стало відомо, що у Запоріжжі в одному із супермаркетів запровадили обмеження на продаж яєць.

Один із найпопулярніших оптових магазинів в Україні "Метро" розмістив спеціальні таблички у своїх супермаркетах. На них можна побачити повідомлення про те, що українці можуть купувати не більше ніж 30 яєць у їхньому магазині.

Фото таблички у "Метро"
Фото таблички у "Метро"

"Шановні клієнти! Звертаємо вашу увагу на те, що діє обмеження на продаж яєць – до 3 одиниць (упаковок)", – повідомляється на табличках.

На превеликий жаль, ціна на цей популярний продукт продовжує зростати, оскільки яйця стають справжнім дефіцитом.

У зв'язку із вторгненням окупантів, на території України з'явилися серйозні проблеми з логістикою, посівом урожаю та багатьом іншим. Українцям варто приготуватися до того, що ціни можуть ніколи не повернутися до довоєнних показників.

Читайте також:

Коли відключили електрику: які продукти довго не псуються і що потрібно якнайшвидше з'їсти

Як довше зберегти продукти, якщо холодильник вимкнено кілька годин

Названо прості продукти, які допоможуть очистити печінку в домашніх умовах.