Жителям України повідомили приємні новини щодо нових сучасних постачань ППО. Є інформація про те, що зенітно-ракетні комплекси NASAMS та Aspide вже знаходяться на території України завдяки нашим партнерам із Заходу.

Цю інформацію надав Міністр оборони України з 4 листопада 2021 року Олексій Резніков.

Всім добре відомий український державний діяч, міністр оборони України та адвокат, Олексій Резніков, вирушив у свій аккуунт у Twitter, щоб поділитися свіжими новинами щодо озброєння для України.

«ЗРК NASAMS та Aspide прибули в Україну! Ця зброя суттєво посилить українську армію та зробить наше небо безпечніший. Ми продовжуватимемо збивати ворожі цілі, які нас атакують», - сказав міністр оборони України.

Також відомо, що ЗРК NASAMS можуть вражати свої цілі на великій відстані, проте все залежить від ракет даної установки. Ракети можуть вражати свої цілі як на відстані від 20 кілометрів, так і на 180 кілометрів.

Окрім цього, Олексій Резніков сказав, що українським силам вдається знищувати більше половини російських ракет, заявивши: «Хочу сказати, що наші системи ППО на сьогоднішній день вже збивають 60% повітряних цілей. Це стосується крилатих та балістичних ракет, а по дронах – набагато вище».

Читайте також:

Майстер-клас з "утилізації" від ЗСУ: воїн-рекордсмен із РФ протримався в українських реаліях лише 1,5 години

Переходимо на гусениці: Притула оголосив про збирання допомоги для ЗСУ. Купуватимуть "Спартани"

"Це рівень": стало відомо, хто заради ЗСУ скуповує найцінніше в українських артистів