У мережі з'явилися кадри, на яких можна побачити спалений автомобіль із символікою російських окупантів. Це вже не перший випадок, коли на території Російської Федерації знищать символіку Z.

Відповідну інформацію надали у соціальних мережах.

У російських Telegram-каналах є безліч публікацій, на яких можна побачити повністю знищений автомобіль. Ця машина була виявлена ​​на території Росії в Омську.

Крім цього, є відомості про те, що місцеві російські мешканці почали уникати тих людей, які мають символіку Z на своїх автомобілях. Вони кажуть, що вони побоюються за своє життя, тому що такі автомобілі підпалюють або просто розбивають.

У Росії палять авто із символікою Z
У Росії палять авто із символікою Z

Потрібно повідомити, що це не єдиний випадок, який трапився в Омську. Повідомляється, що на вулиці Кірова було підпалено ще кілька автомобілів із «Z» символікою.

За словами місцевих жителів, це сталося близько 5 ранку 7 листопада.

Якщо звернути увагу на кадри, можна побачити, що автомобілі майже повністю згоріли. Також є відомості про те, що вони не підлягають ремонту.

У Росії палять авто із символікою Z
У Росії палять авто із символікою Z

Російські пропагандисти дізналися про цей інцидент і прокоментували його словами: «Місцеві в соцмережах розділилися на два табори – одні обзивають паліїв, а інші говорять про те, що їм страшно жити поруч із такими неадекватними сусідами-піроманами».

З цього стає очевидно, що далеко не всі росіяни підтримують режим Путіна та терористичні дії окупантів.

Читайте також:

"Це рівень": стало відомо, хто заради ЗСУ скуповує найцінніше в українських артистів

Загиблий ваш десятий батальйон: ЗСУ знищили сотні "мобиків" на Луганщині - ЗМІ