У Мережі розвирусилося відео, в якому популярний російський блогер Дмитро "Гоблін" Пучков заявив, що на фронт потрібно відправляти 18-річних пацанів, оскільки вони "мовчки виконують будь-які накази". При цьому він не ставить питання потрібна ця війна як така, він каже, що "у разі їхньої смерті не доведеться платити пенсію дружині та дітям, адже 18-річні їх ще не мають".

Так, про те, кого насамперед потрібно відправляти на фронт, російський блогер Дмитро "Гоблін" Пучков поміркував в інтерв'ю на радіо "Комсомольська правда".

На думку ютубера, Путіну давно час зробити нормальну народну армію, в якій хлопцям після школи доведеться служити по два роки, мінімум, а на флоті три, оскільки за менший час навчитися не можна.

"А далі цих солдатів, які навчилися, 18-річних треба відправляти на фронт, щоб вони брали участь у бойових діях", - заявив він.

Крім того, на думку блогера, росіяни середнього віку не мають належної фізичної форми і більшість однозначно вже мають проблеми зі здоров'ям. На думку Пучкова, навіть бойовий досвід минулих років не допоможе.

"Всі ці розповіді про те, що ці люди пройшли гарячі точки, воювали… Ви, громадяни, добре уявляєте, на що похід російський чоловік фізично вже в 40 років? Або там у 50? Як він там, може бігати, може стрибати, спати на холодній землі? Що у нього з простатою, що у нього з нирками від постійного вживання алкоголю? Він вам, що, якийсь монстр? Ні!", - заявив Пучков.

Читайте також:

ДеНАТОфікацію провалено: новим генсеком НАТО може стати українка - ЗМІ

Бунт на кораблі: російські "мобіки" повстали проти Путіна

Пропозиція Зеленського приголомшила Кремль: в Україні сформували "делегацію для переговорів"