Катерина Поліщук із позивним "Пташка" поділилася історією особистої втрати.

Захисниця "Азовсталі" із позивним "Пташка" Катерина Поліщук поділилася трагічною історією свого кохання. Дівчина розповіла про чоловіка, завдяки якому вона не зламалася у полоні, хто її береже та любить.

"Пташка" зізналася, що саме у спогадах про нього, про його кохання та його мужність вона черпала сили, щоб вистояти на війні та в російському полоні.

Відео з тим, кого Катерина назвала своїм нареченим назавжди, з'явилося у Instagram "Пташки". Вона показала відео, на якому її коханий – ще живий. Кадри було знято на війні, у тому числі і на "Азовсталі".

"Завдяки йому я знаю, що таке кохання. Хочу, щоб ви теж знали його. Вічна пам'ять воїну. Помщу!" - написала Катерина.

Вона показала відео, на якому її коханий – ще живий. Кадри було знято на війні, у тому числі і на "Азовсталі".

"Війна дала мені тебе, а ти показав мені, що таке справжнє кохання, побратимство, що таке - бути справжнім воїном, напарником та другом. Ти навчив мене бути вірною своїй війні. А вона тебе в мене забрала. І з неба ти навчив мене бути сильною, непохитною. Не скрушною вже нічим. Сталевий", – зворушливо звернулася до коханого дівчина.

Вона також зазначила, що саме в коханні, яке сильніше за смерть, воно черпало сили і мужність у найважчі моменти свого життя.

"Ти не любив, коли я плачу, опускаю руки. І я не плачу. Я борюся за двох під твоїм захистом. У серці з тобою, мій ангел, я пройшла Маріуполь та "Азовсталь", полон і борюся далі. І з твоїм ім'ям на вустах я боротимусь до останнього подиху. Вибач, що ми не встигли поділитися прізвищем... Мій герой. Мій ангел. Назавжди мій наречений. Дякую, що назавжди зі мною", - написала "Пташка".

Нагадаємо, що "Пташка" стала відомою після того, як у Мережі поширилося відео, на якому Катерина зі зброєю в руках співає пісні "Зродились ми великої години" та "Батько наш Бандера".

Справа в тому, що спів – це покликання Катерини, бо вона навчалася у Тернопільському професійному коледжі імені Соломії Крушельницької на співочому відділенні. Коли ж Катерина переїхала до Києва, то влаштувалася до мотошколи The Riders, а ще захопилася військовою справою. Захищати Україну "Пташка" пішла навесні 2021 року, коли закінчила медичні курси.

Читайте також:

Кохання всього її життя: Софію Ротару побачили на цвинтарі у Києві. Фото

Гнали в шию: Ксенію Собчак не пустили до популярного бару в Грузії за її "любов" до Путіна

Схожа на Дорофєєву, але тільки брюнетка: Позитив після розлучення показав своє кохання