Ось тільки понад 40 мільйонів людей хочуть продовжити жити в "українському світі", зі звичною для нас культурою, менталітетом та світоглядом. Але нас не спитали, нас "прийшли рятувати". І від цього порятунку холодно, темно, і ми ще більше злимося.

За останній місяць можна було дійти висновку, що Путін зацікавлений у знищенні Києва. У столиці найбільші проблеми з електромережею, зв'язком та водою. Докладніше про перспективи розвитку подій інформує сайт РБК-Україна, посилаючись на заяву мера Києва Віталія Кличка.

Повідомляється, що влада столиці не виключає, що Київ внаслідок ударів російського агресора може залишитися без води, світла та зв'язку.

"Ми робимо все, щоб цього (повного блекауту - ред.) не сталося. Але давайте будемо відвертими, наші вороги роблять все для того, щоб місто було без тепла, електрики та водопостачання, і щоб ми всі померли. Ми не виключаємо, ми прораховуємо різні сценарії, щоб витримати та підготуватися" , - зазначив Кличко.

Мер стверджує, що вже зараз у Києві підготували великий запас палива, генераторів, їжі та питної води. Також було обладнано пункти обігріву. Свою роботу у звичному режимі обіцяють продовжити медичні заклади столиці.

"Ми готові до різних сценаріїв, руки опускати ми не будемо" , - наголосив Кличко.

Читайте також: