Як відомо, Путін запровадив часткову мобілізацію в Росії через успішні контрнаступи ЗСУ. Українські герої змогли звільнити від тимчасової окупації тисячі кілометрів рідної землі, і російський тиран відправив на забій свіжих мобіків. У зв'язку з цим у мережі з'явилися дивовижні кадри, на яких видно, що "мобікам" видають іграшкову амуніцію.

Відповідні кадри вже захопили усі соціальні мережі.

Це вже далеко не вперше, коли в мережі показують, як одягають путінських окупантів. Вже були кадри, на яких видно, що «мобік» мав іграшковий бронежилет, яких створював лише ефект присутності. Однак зараз йтиметься про каску, яка зроблена з пластику, вона була на голові у окупанта.

«На росії чмобікам видали пластмасові каски аналагав нєт!», - подписан видеоролик в социальной сети.

Варто зазначити, що нібито «друга армія світу» зараз не може собі дозволити амуніцію в потрібній кількості. Путіну абсолютно байдуже, кого і в чому він відправляє на забій в Україну.

Аудиторія, яка побачила ці кадри, не змогла промовчати і вирушила до розділу з коментарями.

«От би їм ше давали картонні броніки та водні пістолети!», «Якби ще такі і автомати», «Беріть хороші казки», «Для страны-фейк это норма», «Для них якраз самий раз», «На їх тупі голови», - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Читайте також:

Кого відправлять на примусову трудову мобілізацію: названо список осіб

Порядки вручатимуть, але на фронт відправлять не всіх: українцям роз'яснили нюанси мобілізації

Путін терміново припинив мобілізацію: Арестович розповів, що сталося у Кремлі