Напевно, багато українців вже скучили за сніговим покривом на дорогах і деревах. Стало відомо, що цього року зима має прийти вчасно і вже в грудні випаде чимало снігу, що може урізноманітнити сірі будні.

Цю інформацію надали на порталі новин «24tv»

Насамперед необхідно попередити, що наприкінці листопада будуть суттєві похолодання. Вже на початку грудня очікується температура у радіусі нуля, що може завдати дискомфорту для багатьох жителів України. Однак у перший тиждень зими не виключені і морози до -4 градусів нижче за нуль.

1 грудня падатиме сніг у західній Україні. Щодо решти територій, то опади у вигляді снігу прийдуть лише у другій половині грудня. Синоптики вирішили не затягувати зі своїми прогнозами та порадували тим, що опадів у вигляді снігу очікується багато. Через те, що повітря буде досить морозним, буде гарний сніговий покрив.

За 7 днів після приходу грудня очікуються нічні морози в Україні. Українців попередили про те, що в деяких регіонах очікується -21 градус морозу у нічний час. На сході України буде -12 градусів нижче нуля вдень, а на Заході та Півдні - до -8 градусів.

Крім цього, Укргідрометцентр попереджав, що холодних днів у майбутній зимі буде небагато, проте вони можуть сягати неймовірних -25 градусів.

Читайте також:

Погода порадує: синоптик розповів, де завтра припікатиме до +17

Нічні морози та денна спека: українцям розповіли, якою буде погода на початку листопада

Нічні морози та денна спека: українцям розповіли, якою буде погода на початку листопада