У мережі з'явилися відомості про те, що американський військовий експерт і професіонал, колишній головнокомандувач армії США в Європі Бен Ходжес висловив свою думку щодо ядерного шантажу Росії. На його думку, удару ядеркою по Україні не буде, оскільки це спроба влаштувати переговори з Києвом.

Цю публікацію розмістили на популярному новинному сайті «ТСН»

Як повідомляється, Росія використовує ядерний шантаж лише для того, щоби змусити Україну піти на переговори. Однак у них цього не вийде, оскільки президент України Володимир Зеленський сказав, що жодних переговорів із тираном Путіним не буде.

Колишній головнокомандувач армією США в Європі Бен Ходжес вважає, що Путін не зможе застосувати ядерну зброю в Україні, оскільки не має спеціальних військ для цієї операції.

«Їхня ядерна зброя найбільш корисна для них, коли вони її не використовують, використання будь-якої ядерної зброї не дасть жодних переваг на полі бою», - сказав він.

Також професійний американський військовий вважає, що Кремль і надалі нагнітатиме ядерною риторикою. Бен Ходжес упевнений, що Путін хоче таким чином піти на переговори для того, щоб Київ залишив Російській Федерації тимчасово окуповану ними територію.

Читайте також:

Є два види "ядерних поїздів": Жданов розповів, звідки Росія може вдарити по Україні

"Не витримає і піде на крайнощі": екс-глава хімічних військ Британії розповів, що чекає на Путіна

Атака на Севастополь: підбиті кораблі Путіна вже видно навіть із супутника. Фото

Російські мобілізовані вже влаштовують бунти проти Путіна: зрозуміли, що їх кинули