У зв'язку з тим, що Путін запровадив мобілізацію на території Росії, в Україну було перекинуто нові російські військові сили у вигляді "мобіків". Незважаючи на те, що ці окупанти не мають особливого досвіду, вони однаково несуть небезпеку через свою чисельність. У зв'язку з тим, що ЗСУ доведеться звільняти тимчасово окуповані території України, мобілізацію буде продовжено і на території нашої держави.

Цю публікацію розмістили на порталі «Апостроф»

Вже весь світ знає, що Україна всіма силами бореться з російськими окупантами, які виявилися справжніми терористами. Через ситуацію, що склалася, повістку може отримати абсолютно кожен чоловік віком до 60 років, який проживає в Україні.

Юрист Arzinger Ростислав Небельський сказав, що повістка не означатиме, що українця одразу заберуть на фронт. Насамперед це робиться для того, щоб уточнити облікові дані. Після цього уточнення українця відправлять на комісію, потім до ТЦК, де й визначатимуть, чи має він військовий досвід та відповідні навички.

Також Ростислав Небельський заспокоїв українців тим, що є особливий процес, яким займаються відповідні органи. Крім цього, є черги мобілізації в Україні, які починаються з військовослужбовців з досвідом та ветеранів АТО та ООС до 40 років, та закінчуються особами, які не мають вікових чи фізичних обмежень для несення служби, але не мають військового досвіду.

Читайте також:

Прем'єр Ічкерії розповів, навіщо Путін випустив з Росії мільйон людей, які біжать від мобілізації.

Кадиров раптово розпочав мобілізацію в Чечні та пригрозив чоловікам

Українцям розкрили важливий момент щодо мобілізації