Знаменитий японський автовиробник Mazda анонсував свій новий проект. Сучасний кросовер CX-8 2023 вважається недорогим сімейним варіантом із дуже містким салоном, який розрахований на багато людей.

Цю публікацію було оприлюднено на порталі Focus

Японська компанія з виробництва автомобілів марки Mazda має особливий попит у всьому світі. Буквально нещодавно було презентовано новий сімейний семимісцевий екземпляр.

Mazda CX-8: cкрін
Mazda CX-8: cкрін

Відомо, що цей кросовер Mazda CX-8 пройшов фейсліфтинг і має надійти у продаж вже до кінця 2022 року. У Японії ці автомобілі продаватимуться від 20 до 34.5 тисяч доларів США. Також офіційний сайт японської марки заявив, що згодом вони продаватимуть свій новий кросовер і на інших ринках.

Mazda CX-8: cкрін
Mazda CX-8: cкрін

Mazda CX-8 є подовженим варіантом відомого CX-5. Його трохи модифікували та наділили величезним салоном на сім місць. Також замінили радіаторні грати, бампера та світлотехніку. Ще Mazda CX-8 може похвалитися просунутими версіями Grand Journey та Sports Appearance з обвісами та великими дисками розміром 19 дюймів.

Як уже говорилося, особливою відмінністю є третій ряд сидінь, завдяки чому в салон автомобіля може вміститися більше людей.

Mazda CX-8: cкрін
Mazda CX-8: cкрін

Що стосується характеристик, то ці автомобілі будуть з 2,5-літровими і 2,2-літровими бензиновими двигунами потужністю 190, 200 і 230 кінських сил.

Читайте також:

Названо 6 головних помилок, які «угрохають» коробку-автомат вашої машини

Готуємо автомобіль до зими: що має бути під рукою, щоб не потрапити в халепу

В Україні може з'явитися раніше невідома марка автомобіля