У мережі з'явилася вельми несподівана інформація, яка раніше була багато кому цікава. У зв'язку з мобілізацією на території Росії багато чоловіків змогли втекти за кордон, а Путін все ніяк не закриває кордони РФ. Саме тому прем’єр-міністр Ічкерії Ахмед Закаєв вирішив пояснити, чому російський диктатор дав можливість людям втекти з Росії.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «ТСН»

Вже всьому світу відомо, що президент Росії Володимир Путін запровадив часткову мобілізацію. Він ухвалив таке рішення через те, що ЗСУ роблять явні успіхи на фронті та змогли повернути тисячі кілометрів тимчасово окупованих територій.

Однак після оголошення мобілізації російські чоловіки почали масово тікати за кордон.

Прем'єр-міністр Ічкерії Ахмед Закаєв вирішив прокоментувати ситуації про не закриття кордонів у РФ і сказав: «Все, що пов'язувало його з Європою, а це енергоресурси насамперед уже заблоковано. І що далі, то більше буде заблоковано. З Росії з початку оголошення мобілізації виїхало близько 1 млн людей. Мені здається, це було зроблено спеціально, щоб позбавитися потенційно протестного електорату».

Окрім цього, Ахмед Закаєв вважає, що Кадиров спеціально відправляє на територію України тих чоловіків, які проти його режиму. Усім чудово відомо, що Кадиров – друг диктатора Путіна.

Читайте також:

Жданов розповів, що станеться, якщо Путін зможе залишити Україну без тепла

У розвідці розповіли, для чого Путін перекидає до Білорусі авіацію з ракетами "Кинжал"

Путін терміново припинив мобілізацію: Арестович розповів, що сталося у Кремлі