У зв'язку з тим, що Росія продовжує масово обстрілювати критичну інфраструктуру України, професійний астролог Яна Езотеричка вирішила озвучити свій прогноз найближчими днями. За словами експерта, слід готуватися до чергових атак окупантів, проте найближчого тижня має бути затишшя та приємні новини від українських партнерів.

Цю публікацію розмістили на порталі «glavred»

Відомо, що у понеділок, 31 жовтня, Росія вкотре запустила ракети територією України. Як повідомляється, було запущено понад 50 ракет, з яких було збито 44 завдяки ЗСУ.

Проте через попадання по інфраструктурі у столиці України не було води та світла більш ніж у 80% громадян. Саме тому астролог Яна Езотеричка вирішила поділитись своїми прогнозами на найближче майбутнє.

«Цього тижня Україна зберігатиме свої позиції. Можливо, буде якийсь договір з іншими країнами. На поле бою випадає мапа вогню. З 31 жовтня до 6 листопада може прибути сильна військова допомога. Можливо, буде відхід військ, щоб накопичити ресурси. За 3-4 дні до Місячного затемнення (8 листопада – ред.) можуть бути руйнування. Інфраструктура, будинки, мости, ТЕС, ГЕС, центр Києва, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків – це найгарячіші точки. Якщо ви розумієте, що важко, їдьте до обласних центрів. Нові прильоти цього тижня будуть навіть туди, куди ще не долітало», - заявила астролог.

Яна Езотеричка також сказала, що на особливу небезпеку очікує Світловодськ та Миколаїв, сказавши: «У місті (Світловодськ - ред.) існує небезпека води. Можуть бути якісь сильні три прильоти або три удари. Досить важко. У цьому місті (Миколаїв - ред.) будуть сильні втрати та смерті цього тижня", - сказала астролог.

Ще астролог повідомила про деякі приємні новини: «Львів та Полтава. Випадають гарні карти. Можна чекати добрих звісток та підтримки».

Читайте також:

"Готують отруєння": астролог розповів, що зробить із Путіним його оточення

Астрологи розповіли, як номер квартири впливає на ваше життя