У зв'язку з тим, що російські окупанти продовжують терористичні акти, мешканців України попередили про те, що може зникнути не лише електрика та вода, а й мобільний зв'язок. Путін все ніяк не може вгамуватися і дає накази знищувати критичну інфраструктуру України, тож усіх українців попередили про можливі сумні наслідки.

Як повідомляється в мережі, 31 жовтня Росія вкотре завдала масованих ракетних ударів по Україні. У Києві та багатьох інших містах та областях зникло світло та водопостачання.

Крім цього, може пошкодитися зв'язок та українців попередили про можливе відключення від мережі. У зв'язку із цим українцям дали кілька важливих порад.

«Поради, як підключитися до іншої мережі у випадку відсутності зв’язку», - подписана публикация в социальной сети.

Українцям розповіли, що робити, якщо зникла мережа
Українцям розповіли, що робити, якщо зникла мережа

У першу чергу необхідно вимкнути автовибір мережі в установках телефону. Після цього необхідно знайти та вибрати будь-яку доступну мережу. Якщо вам не вдалося зареєструвати або вибрати нову мережу, необхідно повторити процедуру.

Крім цього, настійно рекомендується хоча б щодня намагатися підключатися до свого оператора мобільної мережі.

Також є інформація про те, що у Києві місцеві жителі зіштовхнулися із проблемами зі зв'язком. Є ймовірність, що російський ракетний терор пошкодив мережу в столиці України.

Читайте також:

Після відключення світла у мешканців Києва згорів холодильник і почала диміти пральна машинка

Без світла доведеться сидіти вже 6 годин: мешканців Києва попередили про нові графіки

ЗМІ розповіли, як у Києві вдова ресторатора позивається до "ветерана" Маймана за будинок