Українська блогерка Даша Квіткова розповіла про свої пластичні операції.

Дружина ведучого ЖВЛ Микити Добриніна зізналася, що лягти під ніж хірурга змусили її хейтери. Після участі у шоу "Холостяк", де головним героєм був Добринін, а Даша перемогла, вона отримала купу негативних коментарів щодо своєї зовнішності. Тому, у 23 роки, Даша наважилася на операцію. Про це Квіткова розповіла в інтерв'ю Петру Заставному.

"Через хейтер зробила собі ринопластику. Просто уяви. Ти живеш собі 20 років до проекту і ти не маєш комплексів з приводу твого носа, тобі все подобається. Коли ти починаєш дивитися на себе в ефірі, така: "О, непогано". Але потім починаєш читати коментарі і там... До речі, ніс і ясна усмішка у мене була... Я трохи підрізала ясна і це теж через хейтерів... Вони почали писати: що в неї з усмішкою, скажіть їй, щоб вона не посміхалася, що в неї з носом, чому він роздвоюється", - згадала Даша.

У мене була ямка на носику, яку я завжди заповнювала у космологічній клініці (це одразу відповідь на запитання, чому ви її ніколи не помічали). Неодноразово вам про це розповідала, до речі. Мене носа влаштовувала, але часто заповнювати ямочку не можна було,
– поділилася Даша Квіткова.

Читайте також:

Стала "змістом": як змінилася зірка "Не родись красивою" Неллі Уварова після змін у житті