Багато українців не можуть собі дозволити купити житло у новобудові. А тому ринок "вторинки" - це те, що дешево та сердито.
Вартість квартир на вторинному ринку визначають такі фактори, як поверх (перший та останній коштують дешевше), розташування квартири (кутові не в пошані у покупців), висота стель, район міста та інфраструкту, що знаходиться навколо.

У той же час, "вторинка" ідеально підходить для тих, хто не має коштів на ремонт.

Докладніше про актуальні ціни на житло інформує сайт finance.ua.

УЖГОРОД

Цей регіон чудовий своїм розташуванням. Далі від РФ І РБ, ближче до гор та Європи. І квартири тут теж майже "європейські" за вартістю. Двокімнатні квартири можна купити за 22-28 тисяч доларів, вартість трикімнатних починається з 21 500 доларів. Найдорожча пропозиція – 400 060 доларів.

ЛЬВІВ

Львів ідеальний для шанувальників архітектури старої Східної Європи. Тут навіть повітря просякнуте історією. Вартість однокімнатних квартир на вторинному ринку Львова коливається в межах 15500-260 тисяч доларів. У цей діапазон входять «базові» варіанти, а також елітне житло та смарт-квартири. "Двушку" можна купити за 35-50 тисяч доларів. За трикімнатну залежно від умов та розташування доведеться заплатити 38-570 тисяч доларів.

ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

Тут ціни "вторинки" будуть нижчими, ніж в інших великих містах Західної України. За 16 тисяч доларів представлені однокімнатні у центрі міста. Двокімнатні стартують від 20 тисяч доларів, а найдорожчий варіант – 130 тисяч доларів. "Трьошки" можна купити за 25 тисяч доларів і більше. Максимальна ціна за трикімнатне житло у місті – 365 тисяч доларів.

Читайте також: