Всі вісім місяців війни російські війська продовжують ганьбитися на весь світ. Як не труси жіночі поцуплять, так плазми та камери відеоспостереження. "Друга армія світу" непомітно стала "першою армією бомжів та особистостей низької соціальної відповідальності".

Начебто тема стара, як світ, але все ще викликає непорозуміння та заперечення в українців. Ну ось як, ЯК можна красти речі, які тобі не належать? Як можна повернутись з війни з пачкою ношених жіночих трусів, б/в предметами домашнього вжитку та гаджетами?

Нещодавно українські військові показали фото, як російські окупанти цілими мішками тягли награбоване серед білого дня. Докладніше про це інформує сайт РБК-Україна .

Спершу виникає відчуття, що це фермери переносять урожай картоплі. Але якщо придивитися, то видно військових. Окупанти просто обносять житла мирних мешканців одного із окупованих населених пунктів України.

"Мародери навіть не ховалися і тягали мішки з награбованими вулицями серед білого дня" , - додають українські військові.

Скріншот із сайту РБК-Україна

Читайте також: