Після початку повномасштабної війни в Україні багато людей стали зацікавлені в усуненні Володимира Путіна з посади президента РФ. Більше того, вже розробляються механізми, як це втілити у життя.

Детальніше про це інформує сайт РБК-Україна, посилаючись на начальника Головного управління розвідки Міноборони генерал-майора Кирила Буданова.

За словами Буданова, Путін не переживе війни в Україні. За наявною інформацією, у кулуарах Кремля точаться розмови про те, хто замінить Путіна на посаді президента Російської Федерації, або того, що від неї залишиться.

Сам начальник ГУР відмовився називати імена тих, хто може зайняти головне місце в Кремлі. Та й населення Росії підтримує дії Путіна щодо України.

"Населення Російської Федерації підтримуватиме владу та її дії до самого розгрому Російської Федерації. І коли Росія програє, вони відразу почнуть говорити, що не мають до цього відношення і що їхні лідери були неправі" , - зазначив Буданов.

На думку Кирила Буданова, наразі абсолютно немає шансів на те, що в Росії може статися державний переворот чи навіть протестні рухи народу.

"Я взагалі не вірю росіянам. Я не вірю, що за ним (Путіним - ред.) стоїть якась хороша людина, але хто б не прийшов до влади, обов'язково звинуватить Путіна у всьому поганому, що було зроблено" , - наголосив начальник. ГУР.

Читайте також: