Хоча ще більше це всеросійське божевілля схоже на передозування психостимуляторами, які їм у колодязі та річки виливають. Іншого пояснення тут просто нема.

Як ще можна пояснити, що солдати з далеких куточків Росії їдуть в Україну обороняти свою вітчизну. Так у мережі гуляє безліч історій, про те, як "мобики" та "контрактники" їдуть понад 2 тисячі кілометрів в Україну, щоб померти. Хоча може у росіян нова забава: "Побачити демократію - і померти"?..

Одну з таких історій опублікував сайт Обозреватель, посилаючись на засновника проекту InformNapalm Іраклія Комахідзе.

Російський терорист Олексій Воєводкін, контрактник в армії РФ, здолав відстань 2800 кілометрів і був успішно демілітаризований на території незалежної України. Уродженець селища Знам'янка Троїцько-Печорського району республіки Комі. Служив за контрактом у Мурманській області старшим стрільцем мотострілецького батальйону, доки доля не завела його на терени святої української землі.

Повідомляється, що окупант їхав на Донбас нібито задля захисту населення від вигаданих українських нацистів. А от якби гальмував у Москві і прогулявся вздовж стін Кремля, попутно заклавши там десь бомбу, можливо, залишився б живим і переміг би фашизм на своїй землі.

Був одружений, тепер вдова, мабуть, розраховує отримати нову Ладу.

Олексій Воєводкін, фото: скріншот із сайту Обозреватель

Олексій Воєводкін, фото: скріншот із сайту Обозреватель

Олексій Воєводкін та любитель російського світу, фото: скріншот із сайту Обозреватель

Олексій Воєводкін та дружина, фото: скріншот із сайту Обозреватель

Карта, фото: скріншот із сайту Обозреватель

Читайте також: