Починаючи з 10 жовтня божевільний диктатор Путіна дає вказівки бомбардувати мирні українські міста та споруди критичної інфраструктури.

Що в голові у головного рашиста та його поплічників – велике питання, бо зруйновані будинки та електростанції роблять українських військових ще злішими, від його деокупація територій відбувається набагато швидше. Хоча якщо це такий путінський план щодо розвалу Росії - тоді гаразд.

Обстріл України триває день у день. Через пошкодження об'єктів енергопостачання багато регіонів перейшли на тотальну економію електроенергії шляхом вимкнення світла. І Київ не став винятком.

Повідомляється, що через один з останніх ракетних обстрілів, у столиці посилюватимуть ще більше заходи щодо економії електроенергії. Це стосується й громадського електротранспорту. Докладніше про це інформує РБК-Україна, посилаючись на заяву заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка.

Тимошенко заявив, що всі графіки, які цього тижня складалися для киян, стали недійсними. Сьогодні, 27 жовтня, у Києві та області відбуваються екстенні відключення електроенергії. Вони можуть бути довшими за чотири години. Поки що неможливо спрогнозувати, скільки і за якими адресами.

В Офісі президента сказали, що такі масштабні проблеми зі світлом будуть лише сьогодні, і людям треба просто перетерпіти.

"З приводу метро - воно працюватиме. А тролейбуси у Києві вже замінені на автобуси. Кияни зможуть без проблем діставатися роботи" , - сказав Кирило Тимошенко.