У мережі з'явилися відомості про те, що в Чорному морі значно зменшилася кількість військових російських кораблів. Однак це не означає, що можна хоч на краплю розслабитися, тому що натомість з'явився підводний човен з ракетами на борту.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «ТСН»

Важливо повідомити, що на даний момент у Чорному морі знаходяться три ракетоносні судна, одне з яких є підводним. За інформацією в мережі це говорить, що Росія має в запасі 20 «Калібрів» у Чорному морі.

«Море продовжує шторм, і будьте обережні з прогулянками узбережжям – враховуйте мінну небезпеку. Пам'ятайте, ворог не відмовився остаточно від захоплення південних регіонів, ще має надію і як нагадування тримає в морі три великі десантні кораблі», - повідомляється в мережі.

Окрім цього, українські воїни закликають мешканців нашої країни не панікувати, бо це далеко не перші російські ракети на території Чорного моря. Також українців просять не ігнорувати повітряні тривоги та бути вкрай пильними.

«Про виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів оперативно повідомте компетентним органам, намагайтеся до їхнього прибуття убезпечити себе та оточення. Все буде Україна та наша Перемога! Бо мудра нація матиме успіх у всьому!», - звернулися до українців до ЗСУ.

Чому Путін вирішив приберегти ракети, почавши атакувати іранськими безпілотниками: полковник ЗСУ розповів, чого чекати

Путіну дуже складно: російський депутат розповів про успіхи ЗСУ та попередив про нові удари

Головнокомандувач ЗСУ Залужний звернувся до українців: чому не треба панікувати