Глава Чечні, російський державний, політичний та військовий діяч, сумнозвісний Рамзан Кадиров публічно зізнався, що війна з Україною пішла зовсім не так, як було сплановано. Крім цього, він зробив кілька заяв, які "лякаючі" для українців, і закликав Кремль бомбити більше міст.

Цю інформацію Кадиров оприлюднив у своєму Telegram-каналі.

Сумнозвісний Рамзан Кадиров, як справжній терорист закликав Кремль ще більше бомбардувати міста на території України.

"Війна йде вже на нашій території. Я цим дуже незадоволений. Ми вже оголосили воєнний стан, але вони стріляють. А ми по-моєму слабо відповідаємо: якщо прилетів снаряд по нашому будинку, треба стерти з лиця Землі міста, щоб було видно далекий обрій", - публічно сказав голова Чечні.

Крім того, російський військовий діяч звинуватив Захід у тому, що він нібито розв'язав холодну війну з Росією ще 10 років тому. Це йому явно не подобається і він скаржиться на це не вперше. За словами Кадирова, Захід хоче зробити із Росії «рабів».

"Таких треба розстрілювати. Я даю слово Рамзана Кадирова: ми їх знищимо, хоч би скільки їх було", - продовжив друг Путіна.

Також Кадиров не упустив можливості звернутися до резервістів, які перебувають на території Росії: «Цього мало. Нас майже 1,6 мільйонів. Вік не має значення, ви маєте бути у військкоматах».

Сиділи в кущах: Кадиров насмішив відео зі своїми синами, які нібито вийшли проти ЗСУ

Кадирова перекосить: Україна визнала Чеченську республіку Ічкерія окупованою Росією

Кадиров у паніці: ЗСУ розкришили його найулюбленіший і найнадійніший автомобіль