Сонячне затемнення 25 жовтня відноситься до групи (серії) Сароса 124 і називається приватним. Це означає, що повного затемнення (при якому Місяць зовсім закриє собою Сонце, небо потемніє і на ньому з'являться кілька яскравих зірок та планет) ми не побачимо.

Якщо повне сонячне затемнення ми можемо спостерігати в тих районах Землі, куди падає місячна тінь, то приватне сонячне затемнення має свою видимість місячної півтіні. Це конус, який лише стосується Землі.

Особливість цього затемнення в тому, що воно відбувається в день молодика, в астрології це явище називається «Чорний Місяць». В цей час може відчуватися сильний психологічний тиск та надмірна емоційність. Також до Сонця цього дня близько підійде Венера, від чого сильно постраждає. Це може вплинути на любовні відносини.

Таке скупчення планет у Сонця свідчить, що затемнення буде дуже значним і доленосним. Воно буде змушувати нас діяти рішуче і швидко, завершувати себе, що вже зжило. Результати затемнення прийдуть не одразу, а найближчим півріччям.

У день затемнення та тиждень після цього в жодному разі не можна підписувати важливі контракти, потім можна сильно пошкодувати. Сонце впливає на чоловіків, особливо на начальників, тому ніяких різких рухів на роботі зачекайте хоча б 7 днів.

Також цей період невдалий для цілепокладання, побудови планів та загадки бажань. Зараз більше підходить для самоспоглядання, навчання, духовних практик та розслаблення. Потрібно відпочити, адже незабаром доведеться взяти штурвал життя у свої руки та здійснювати стрімкі маневри.

Читайте також:

Лічильник збожеволів: українцям приходять завищені платіжки за газ. "Нафтогаз" дав роз'яснення

"Нема кому зварити компот": Аліна Гросу розповіла, як приходить до тями після важкої операції

Кримського мосту скоро вже не буде: Путіну надіслали важливе повідомлення