Жителям України повідомили, що погода 25 жовтня буде не надто приємною, оскільки у багатьох областях може йти дощ. Щодо столиці, то погода також обіцяє там бути похмурою і не особливо теплою.

Цю інформацію надали на порталі «24tv»

Людям, які мешкають у столиці України, розповіли, якою буде погода у вівторок, 25 жовтня. Киянам варто приготуватися до дощової погоди, особливо у другій половині дня. Найімовірніше, увечері буде йти дощ, а от зранку буде туман. У нічний час доби градусники показуватимуть від +9 до +11 градусів, а вдень температура повітря прогріється до +14 градусів.

Щодо регіонів, то там також буде похмуро і пройде дощ. Лише у Криму та на території східної України опадів очікувати не варто, а на території заходу буде досить вітряно.

В областях очікується прохолодна температура від +5 до +10 градусів вночі та від 11 до 16 градусів тепла вдень.

Українська синоптикиня Наталія Діденко повідомляє, що практично по всій Україні будуть йти дощі. Однак від Чернігівщини через Полтавщину та Дніпро погода буде сухою аж до Запоріжжя. Зранку люди зможуть бачити туман та відчути вологе повітря. Схід України відвідає сильний та поривчастий вітер.

У середньому температура повітря Україною буде від +8 до +16 градусів тепла.

Нічні морози: синоптики розповіли, якою буде погода у п'ятницю

Готуємось до мокрого снігу: на яку погоду чекати з четверга. Прогноз

Нічні морози та холодні вітри: синоптик розповів, якою буде погода найближчим часом