Важливо повідомити, що з сьогоднішнього дня, з 24 жовтня, надійшло нове розпорядження від НЕК Укренерго. У ньому йдеться про відключення електроенергії. Ця нова ухвала набирає чинності через те, що окупанти продовжують знищувати критичну інфраструктуру України.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «glavred»

З 24 жовтня офіційно запроваджується тимчасове обмеження для користувачів електрикою. Ці обмеження будуть у Харківській, Полтавській та Сумській областях.

Також дуже важливо попередити мешканців Києва, Київської, Черкаської, Житомирської та Чернігівської областей, оскільки на місцевих громадян цих областей чекає великий обсяг обмежень для користування електроенергією.

«Це допоможе знизити навантаження на електромережі та дасть енергетикам час для ремонту ушкодженого терористичними атаками обладнання. Тримайте телефони зарядженими та передавайте інформацію тим, хто не користується соцмережами. Пам'ятайте, що ваше економне енергоспоживання допоможе уникнути примусових відключень», - заявили в Укренерго.

Крім цього, у Києві наполегливо рекомендують максимально обмежити споживання світла, особливо у вечірній час доби.

«У нас критична ситуація у всій країні зараз. У нас залежить один регіон від іншого... Тому треба готуватись до того, що як електроенергія, так і водопостачання чи теплопостачання», - сказав заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

Росіян закликали заощаджувати електроенергію: потужні 'хлопки' на російських станціях.

Лічильник перестане накручувати: названо способи економії електроенергії