Справжні шанувальники Xiaomi не один місяць чекають на анонс довгоочікуваної лінійки Redmi Note 12. Відомо, що офіційна прем'єра відбудеться лише 27 жовтня, проте фанати вже встигли ознаменувати цей смартфон топовим у 2022 році.

Детальніше про це повідомляє УНІАН.

Повідомляється, що на замовлення вже оформлено понад 320 тисяч смарфонів, і це всього за кілька днів. Що дивно, так це те, що поки що немає офіційних подробиць про характеристики, дизайн і вартість новинки, одні лише припущення.

Лінійка Redmi Note 12 складатиметься з трьох моделей: звичайна, Pro та Pro Plus. Інсайдери вважають, що саме Pro Plus стане вибуховим хітом, оскільки смартфон на додаток до найновішого чіпсета MediaTek Dimensity 1080 отримає підтримку швидкого заряджання потужністю 210 Вт (рекорд на даний момент) і основну камеру з роздільною здатністю 200 Мп. Що примітно, ціни будуть вельми демократичні.

Redmi Note 12 та Redmi Note 12 Pro у цьому плані будуть простіше – смартфони отримають підтримку швидкої зарядки на 67 Вт та 120 Вт відповідно. Передбачається, що стандартна модель коштуватиме в межах $100–150 доларів, а Pro – не дорожча за $300. Відчувається, що iPhone почесно "полетять" в брухт перед демократичним флагманом, який за характеристиками перестрибне "яблучко", а за цінами просто його доб'є.

Читайте також:

Експерти розповіли, чому смартфони краще не заряджати вночі

Що зробити у смартфоні, якщо раптом почав "глючити" інтернет. Поради

Xiaomi випустила "розумний" телевізор, який можна купити за ціною смартфона