Київ обстрілюють частіше, аніж Арестович може порахувати. А це означає, що за збереження темпу, з яким російські ракети цілять у столицю, у городян можуть виникнути проблеми зі світлом та теплозабезпеченням.

У київській мерії припускають, що через постійні атаки на критичну інфраструктуру міста, кияни можуть втратити світло і тепло. Докладніше про це інформує ТСН.

Заступник голови КМДА Петро Пантелєєв заявив, що можливі відключення світла та тепла будуть безпосередньо пов'язані з руйнуванням об'єктів критичної інфраструктури, а не через дефіцит газу чи технологічні проблеми.

"Я не прогнозист, але відповідаю саме за цей напрямок. Ми плануємо свою діяльність з урахуванням того, що такі випадки будуть. Ми до цього готуємось" , – зазначив Пантелєєв.

Проблеми з опаленням та енергопостачанням виникатимуть у тих районах Києва, де будуть руйнування інфраструктурних об'єктів. Система забезпечення і світла, і тепла дуже широка, не обов'язково щоб були прямі попадання в електростанцію.

Варто зазначити, що російські терористи через свою фронтову імпотенцію вирішили тероризувати мирне населення України. У такий спосіб Путін хоче змусити Зеленського запропонувати переговори. Жаль, що кремлівський диктатор за 8 місяців так і не зрозумів, з ким він має справу.

Читайте також: