У мережі розмістили відеоролик про росіянина, який живе не так як усі його земляки через російського диктатора Путіна. Зараз йтиметься про чоловіка, який втратив будинки і почав жити за новими законами.

Цю публікацію оприлюднили на YouTube-каналі « Onliner »

«У центрі одного з найбільших боліт країни мешкає Дім Дімич. Людина, яка кілька разів обійшла земну кулю. Він бадьоро підбирає цитати поетів та письменників, щоб наголосити на пережитому. Найсильніший шторм у Тихому океані, війна в Африці та охорона президента Анголи. Кохання в Іспанії та крах Радянського Союзу. Як молодий моряк з бурхливим та насиченим життям у результаті опинився на болоті», - підписано відеоролик у мережі.

Дім Дімич: скрін з відео
Дім Дімич: скрін з відео

Цей нещасний чоловік народився на території Росії. Він розповів про свою важку долю і про те, що вирішив сховатися від усього. Через те, що в самій Росії звичайний народ нікого не цікавить, Дім Димич вибрав для себе дуже незвичайний шлях.

Подивившись відеоролик із досить незвичайним героєм, аудиторія не змогла втриматися від емоцій. Сама думка від того, що він живе більше 16 років на болоті вражає його земляків.

«Немає зла, немає агресії, не слова про політику. Людина влилася в матінку природу і живе щасливо. Світ тобі і добра, люба людина», «Яка сильна людина. А як він переживає, згадуючи своє минуле життя? Він викликає захоплення та глибоку повагу! Дякую за таке прекрасне оповідання!», - залишають захоплені відгуки користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Путін зганьбився через мобілізацію в Москві: тепер це все запам'ятають

Путін зламав Лукашенка: супутник показав нагромадження російських сил у Білорусі. Фото