Продукти для смаженої картоплі в казані:

  • картопля - 2 кг;
  • цибуля - 4 шт;
  • морква - 1 шт;
  • ковбаса для смаження - 1 палиця;
  • червоний перець - 1 чайна ложка;
  • олія - 0.5 літрів;
  • сіль - 3 щіпки;
  • коріандр - 0.5 чайна ложка;
  • мелена копчена паприка - 2 столові ложки;
  • часник - 10 зубчиків;
  • мелений чорний перець - 3 щіпки.

Розігріваємо каструлю (казан)

Вливаємо олію і чекаємо поки нагріється

Всипаємо картоплю і смажимо картоплю, іноді помішуючи.

Виймаємо картоплю за 5 хвилин до готовності.

Кладемо цибулю, порізану на 4 великі частини і обсмажуємо. Цибуля буде поступово розпадатися

Всипаємо моркву і помішуємо

Додаємо чайну ложку червоного перцю і 10 зубців часнику.

Через 5-10 хвилин вкидаємо ковбасу і смажимо ще 5 хвилин, щоб овочі набрали ковбасного аромату і ковбаса трішки підрум'янилась

Повертаємо нашу картоплю в казан.

Солимо та додаємо спеції: паприку, мелений чорний перець, коріандр і гарно перемішуємо.

Готуємо ще 5 хвилин на маленькому вогні та знімаємо з вогню

Читайте також:

Готуємо картопляні пиріжки з сиром та шинкою на вафельних коржах. Рецепт

Ідеально для осені: як приготувати цибульний суп із сухариками. Рецепт

Як правильно варити гречку. Помилки, які допускають майже всі господині