Продукти для смаженої картоплі в казані:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- картопля - 2 кг;
- цибуля - 4 шт;
- морква - 1 шт;
- ковбаса для смаження - 1 палиця;
- червоний перець - 1 чайна ложка;
- олія - 0.5 літрів;
- сіль - 3 щіпки;
- коріандр - 0.5 чайна ложка;
- мелена копчена паприка - 2 столові ложки;
- часник - 10 зубчиків;
- мелений чорний перець - 3 щіпки.
Вливаємо олію і чекаємо поки нагріється
Всипаємо картоплю і смажимо картоплю, іноді помішуючи.
Виймаємо картоплю за 5 хвилин до готовності.
Кладемо цибулю, порізану на 4 великі частини і обсмажуємо. Цибуля буде поступово розпадатися
Всипаємо моркву і помішуємо
Додаємо чайну ложку червоного перцю і 10 зубців часнику.
Через 5-10 хвилин вкидаємо ковбасу і смажимо ще 5 хвилин, щоб овочі набрали ковбасного аромату і ковбаса трішки підрум'янилась
Повертаємо нашу картоплю в казан.
Солимо та додаємо спеції: паприку, мелений чорний перець, коріандр і гарно перемішуємо.
Готуємо ще 5 хвилин на маленькому вогні та знімаємо з вогню
Читайте також:
Готуємо картопляні пиріжки з сиром та шинкою на вафельних коржах. Рецепт
Ідеально для осені: як приготувати цибульний суп із сухариками. Рецепт
Як правильно варити гречку. Помилки, які допускають майже всі господині