Українцям вирішили дати кілька корисних порад, які можуть стати в нагоді у побуті. Є відомості, в яких подаються рекомендації про те, що мобільні телефони краще не заряджати в нічний час.

Відповідну інформацію розмістили на порталі новин «Апостроф»

Насамперед хотілося б відзначити, що існує маса сучасних телефонів, які потрібно заряджати лише кілька годин, тому що цього цілком достатньо. Однак є такі люди, які залишають свої телефони на зарядних пристроях цілу ніч. Якщо так робити постійно, це може дуже погано позначитися на акумуляторі, який розрахований на 500-550 циклів зарядки і розрядки.

Важливо наголосити, що насамперед це стосується тез мобільних телефонів, які експлуатовані вже протягом 2-3 років. Наприклад, якщо новий телефон має акумулятор розміром 4 тис. мАг, то через деякий час його ємність знижується до 3,4 тис. мАг, потім до 3 і так далі.

При підключенні телефону до зарядного пристрою він отримує багато енергії. Однак після того, як він отримає необхідний заряд, він перестане заряджатися. Найцікавіше в тому, що якщо не вимкнути телефон від зарядного пристрою, його заряд може опуститися до 99%, внаслідок чого він знову починає заряджатися. Це говорить про те, що якщо заряджати телефон цілу ніч, його акумулятор дуже швидко деградує і стане швидко сідати.

Як отримувати інформацію про свою пенсію на телефон. Інструкція

Слухали Цоя та каталися на викрадених машинах: відео з телефону російських окупантів

Як довше зберегти заряд смартфона, якщо вимкнули електрику. Важливі поради