Мешканців України попередили, що на території Білорусі можна помітити накопичення військових літаків Російської Федерації. Також супутник зафіксував не лише повітряні сили агресора.

Цю інформацію оприлюднили на порталі новин «focus»

Супутник показав кадри, на яких видно, що в аеропорту Зябрівка побільшало російської військової техніки. Крім цього можна побачити піщані насипи, які потрібні для спеціальних станцій радіозв'язку.

Фото з супутника
Фото з супутника

На превеликий жаль, на кордоні України та Білорусі можна спостерігати велику кількість нової російської військової техніки. Особливо насторожують винищувачі, які потенційно можуть бомбардувати територію України.

Також експерти повідомляють про те, що за жовтень на білоруському аеропорту почали вестись будівельні роботи для спеціальних установок, призначених для бойових дій.

Фото із супутника
Фото із супутника

Журналісти прокоментували джерело у Гомельському районі та заявили: «Насправді російська військова техніка та жива сила прибули до Зябрівки (Гомельський район) півтора тижні тому. Росіяни живуть там із весни, але в обмеженій кількості. Доступ до Зябрівки закритий, як і раніше. Російські війська як стояли, так і стоять, але зараз там більше техніки та людей».

Фото з супутника
Фото з супутника

Піщані насипи робляться для спеціальних станцій, які даватимуть наведення на цілі, щоб їх бомбити ракетами.

Бойові вантажівки та ракетні комплекси С-300 та С-400 також потрапили на кадри, зроблені супутником.

Фото із супутника
Фото із супутника

Експерт розповів, що чекає Білорусь, якщо вона вторгнеться в Україну

У розвідці попередили, що Путін хоче відправити до Білорусі 20 тисяч мобілізованих