Мешканців України попередили про важкі дні, які будуть найближчим часом. Українців попросили не включати обігрівали у зв'язку із ситуацією, що склалася.

Цю інформацію розмістили на порталі «РБК-Україна»

У зв'язку з тим, що Росія вирішила знищити інфраструктуру на території України всіх місцевих жителів попросили не давати навантаження на електрику. Навіть незважаючи на те, що приходять холоди, мешканцям України рекомендується не включати обігрівачі.

Народний депутат із фракції "Слуга народу" Андрій Герус вирішив звернутися до українців і повідомив: «Сьогодні різко впала температура і завтра може бути перший мороз цього сезону, це вночі. Принаймні у Києві температура може опуститися нижче 0. Тут важливо ці два дні пережити без включення приладів, що дають електроопалення. Краще тепліше одягтися і намагатися не використовувати електроопалення у квартирах та будинках».

Крім цього, повідомляється, що через два дні в Україні буде знову тепло, що зможе трохи виправити ситуацію, що склалася.

Також українцям потрібно мінімально споживати електроенергію, щоб уникнути віялових відключень.

«Якщо говорити про те, чи варто готуватися до віялових відключень, я вважаю, що так. Треба бути готовим до того, що по 3-4 години на добу може бути електроенергії», - сказав Андрій Герус.

Все дуже серйозно: Зеленський розповів, скільки українських електростанцій зруйновано ракетними ударами

Сезон холодів: кому заборонено спати на електропростирадлі та як її вибрати

Лічильник перестане накручувати: названо способи економії електроенергії