Місяць тому українська співачка Тіна Кароль на своєму сольному концерті на станції метро Майдан Незалежності у Києві допомогла возз'єднатися двом люблячим серцям. Так, прямо під час концерту один із бійців Нацгвардії піднявся на сцену і зробив пропозицію руки та серця своїй коханій, яка також служить. Тоді вся зала аплодувала, а Кароль не змогла стримати сліз. Стриманіше відреагував на подібне український виконавець Іво Бобул, але й він був захоплений щирістю почуттів тих, хто захищає від ворога Україну.

Так, у Чернівцях на концерті українського виконавця Іво Бобула стався також романтичний епізод. Офіцер Національної гвардії Георгій зробив пропозицію своїй коханій дівчині Олені.

Відповідні знімки було опубліковано 19 жовтня на сторінці Західного територіального управління Національної гвардії України у Facebook .

Хлопець зізнався журналістам, що підготувався до визнання наперед. Він домовився із побратимами та організаторами концерту.

"До цього все саме йшло і момент для визнання підібрався просто шикарний. Коли дізнався, що у Чернівцях відбудеться концерт Іво Бобула, вирішив чи зараз, чи ніколи. Під пісні про кохання просто ідеальна нагода зробити пропозицію Олені", - розповів чоловік.

Іво Бобул запросив Олену на сцену, а Георгій вийшов до неї і став на одне коліно.

Під бурхливі оплески зали офіцер вийшов на сцену з пишним букетом квітів та заповітним кільцем. Дівчина, звичайно ж, сказала йому: "Так!"

Нагадаємо, що Іво Бобул – Народний артист не лише за званням, а й за визнанням народу. Ще б пак, багато пісень з його репертуару заслужено визнано золотими хітами естради, адже важко знайти в Україні людину, яка б не чула "Душі колодязь", "Місячне колесо", "Берег кохання", "Якщо любиш - кохай", "На Україну повернуся", "Осінній сад", "Скрипалеві", "Мадонно Україна!", "Одна-єдина".

Читайте також:

Кремль надсилають навіть небеса: у небі над Києвом сфотографували дивовижний небесний знак. Фото

Даша Астаф'єва показала, як без одягу заманює карася на рибалці: на таке клюне навіть сом

Схожі на тата? Камалія вперше показала своїх дочок, що підросли. Фото