Як би сумно цей факт не звучав, але ми всі звикли до війни, хоча, здавалося б, до такого звикнути неможливо. Тривоги, масштабні обстріли мирного населення, зруйнована інфраструктура – ​​все це нас не вбиває, а робить сильнішими, злішими, впевненішими у своїй перемозі.

З понеділка, 17 жовтня, та аж до середи, 19 жовтня, російські фашисти тривалий час обстрілювали Україну. У них з'явилася згубна звичка розпочинати наш робочий тиждень із ракетних атак. Зрозуміло, ракети та дрони збиваються як силами ППО, так і рядовими нацгвардійцями з рушницями, але вони наполегливо продовжують літати чистим і вільним українським небом.

Проглядається тенденція, що агресор накинув оком на Київ. Не зміг взяти столицю із землі, вирішив знищити з повітря. Але й тут проблема, ракети збиваються, дрони збиваються, кияни спокійно п'ють каву і збираються у своїх справах.

У мережі з'явилося фото неба над Києвом, яке досить коротко і лаконічно посилає російські ракети за військовим кораблем рашистів. Київ не зламати, Україну не перемогти. І чим раніше російський агресор визнає поразку та відступить, тим менше репарацій доведеться виплачувати, і тим менше поколінь плюватимуть у тих, чиї предки чинили геноцид у самому центрі Європи.

Читайте також: